Drainage in de boomgaarden

Goede drainage in de boomgaarden is essentieel voor de kwaliteit van de oogst

boomgaarden afbeelding

Het draineren van boomgaarden is een specialisme dat Drainagebedrijf van Oosten beheerst. Drainagebedrijf van Oosten bezit daarom over speciale machines die door vorm en omvang geschikt zijn om tussen bomenrijen en gewassen sleuven te graven en drainagebuizen aan te brengen. Drainagebedrijf van Oosten is dus uw partner voor de aanleg van drainagesystemen in boomgaarden. Boomgaarden dienen, om een goede opbrengst te garanderen, in de meest optimale omstandigheden te staan. De waterhuishouding speelt hierbij een zeer belangrijke rol.

Draineren om de waterhuishouding te blijven controleren in een bestaande situatie kan moeilijkheden veroorzaken. Te zwaar materieel zal namelijk veel schade aan de bodem en gewassen aanbrengen. Daarnaast is het onmogelijk om tussen de gewassen te manoeuvreren zonder schade aan te brengen.

Het inzetten van speciale machines om bovengenoemde schades te voorkomen is onvermijdelijk. Daarom is Drainagebedrijf van Oosten in het bezit van drainagemachines die geschikt zijn om tussen gewassen in de vollegrond drainage aan te leggen.

Wilt u weten hoe Drainagebedrijf van Oosten u kan helpen met het aanbrengen van drainage in uw boomgaard?

Vraag hier uw offerte aan of neem contact met ons op.

boomgaarden afbeelding 2