Drainage in de (glas)tuinbouw

Drainage met beperkte werkruimte

In de tuinbouw worden strenge regels en eisen gesteld aan het toedienen van middelen om de teelt te optimaliseren. Mede door deze eisen is het recyclen van water van groot belang en dit wordt dan ook gezien als een grote besparing op de kosten. Een goed functionerend drainagesysteem is daarom van belang in de (glas)tuinbouw. Drainagebedrijf van Oosten helpt u graag bij het opstellen van een drainage advies waarin eisen en wensen van de klant worden meegenomen.

Tuinbouw afbeeldingen

Het aanbrengen van drainage in de (glas)tuinbouw vraagt speciale aandacht en inzet van apparatuur. De eisen die door de teelt aan de bodem worden gesteld, zijn bepalend voor de toepassingsvorm van de drainage. Drainagebedrijf van Oosten heeft daarom drainagemachines die zijn voorzien van een side-shift. Deze machines kunnen hierdoor tot op 50 centimeter van de poot (of andere aanwezige obstakels) drainage aanleggen. Naast deze shift functie is de machine speciaal ontworpen om ook in zeer kleine ruimtes te manoeuvreren. Met een beperkte werkhoogte en uiterst flexibele toepassingsvormen kan ieder drainage vraagstuk worden aangepakt!

Naast het aanleggen van drainagesystemen is drainagebedrijf van Oosten ook inzetbaar bij het herstellen van schades en het onderhoud van uw drainagesysteem.

Vraag hier uw offerte aan.